BBQ-Arrangement en de extra’s

MangúBBQ is duidelijk over wat je mag verwachten. Daarom hebben we een BBQ-arrangement samengesteld voor een vast bedrag van € 30,- per persoon.
Over wat niet inbegrepen is, zijn we ook duidelijk. Daarbij bepaal je zelf wat je aan jouw culinaire belevenis toevoegt. We hebben de aanvullende mogelijkheden op deze pagina als ‘Extra’ vermeld.

MangúBBQ Arrangement twee uur voor € 30,- p.p.

Geniet twee uur lang van wat de twee buffetten jou te bieden hebben. Schep onbeperkt op wat je lekker vindt en bereid zelf als chef-kok je eigen culinaire hoogstandje aan tafel. Samen met je tafelgenoten.

We hebben een actiepuntenlijstje voor je…

  • Vooraf smullen van brood met aïoli;
  • Het buffet ‘aanvallen’ en opscheppen wat je maar wilt;
  • Gezellig samen met je tafelgenoten jouw culinaire talenten ontdekken;
  • En nog meer smullen van knapperige frites die wij aan tafel komen brengen.

Extra: Drank Arrangement, onbeperkt voor  € 15,- p.p.

Bestel tijdens de duur van het ManguBBQ Arrangement zoveel frisdrank, tapbiertjes of huiswijntjes als je wilt. We schenken ze graag voor je in en brengen ze aan tafel.

Extra: Koffie & thee

Nagenieten kun je met onze koffie- en thee-specialiteiten. Een gewoon lekker bakkie, of eentje met een tic (zoals Baileys, Amaretto, Grand Marnier, Tia Maria…). Misschien ook nog wat ruimte overgehouden voor een toefje slagroom?

Extra: Hemelse cocktails, speciaal bieren en meer…

MangúBBQ is onderdeel van Mexicaans Restaurant & Cocktailbar Mangú. Daarmee heb je toegang tot onze exotische, hemelse cocktails. Van Mojito tot Frozen Margarita. Er staan ook non-alcoholische cocktails op de kaart.
Bovendien staat de bar vol met allerlei binnenlands en buitenlands gedistilleerde dranken.
Een Mexicaans restaurant zonder typisch Mexicaanse bieren, dat kan niet! Daarom serveren we je ook graag een Corona, Desperados of Negra Modelo.

Extra: schilderachtige desserts

Uw belevenis bij ManguBBQ is helemaal compleet met een heerlijk dessert. Deze kunstwerkjes zijn een lust voor het oog en de innerlijke mens!